Project
MT1913

3-Bedroom Residence in Aglantzia, Nicosia

Project icon
Year
of construction
2022

This quaint, contemporary bungalow was designed using brown, beige and grey colour tones with green hints. With its simple and clean structure, minimalist colour palette and mood lighting, the space transforms into a warm, welcoming abode for house owners and guests with its large social open plan living and communal areas.

Facilities

  • Floor
    Ground Floor
  • Bedroom
    Three Bedrooms
  • Toilet
    Two Toilets
  • Bathroom
    Two Bathrooms
Area icon
Total Area
219.26m²
Covered Area
149.71m²
(Including covered residence and veranda)
Uncovered Area
69.55m²
(Including uncovered parking and veranda)

Features

BBQ Area
Common Bathroom
Covered/Uncovered Parking Space
Covered/Uncovered Verandas
Dining Area
Guest Toilet
Kitchen
Laundry
Living Room
Patio